Κυρία Εποχής

Από

Η Μίνα Ορφανού δημιουργεί για το φιλανθρωπικό οργανισμό Κ.Ε.Ε,Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ». Η καταξιωμένη ηθοποιός και ζωγράφος αφιερώνει δεκαπέντε συλλεκτικά έργα της, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την μεταστέγαση του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ». Το θέμα της έκθεσης «Ορίζοντες/Αναδρομική»,(έλαβε πρόσφατα χώρα στην Αθήνα), η Μίνα Ορφανού, το εμπνεύστηκε από το Κέντρο και περιλαμβάνει έργα που αντικατοπτρίζουν την ψυχή και την πολυδιάστατη προσωπικότητα της ζωγράφου αποτυπωμένα με έναν ιδιαίτερο - μοναδικό τρόπο που προκαλούν συγκίνηση στο θεατή.

  • Περιοχή: Αθήνα

Μίνα Ορφανού: Ηθοποιός. Έγινε γνωστή με την συγκλονιστική της ερμηνεία στο ρόλο της Στρέλλας στην ομώνυμη ταινία του Πάνου Κούτρα. Η Μίνα Ορφανού είναι η πρώτη τρανς γυναίκα που γνώρισε τέτοια μέινστριμ επιτυχία και αποδοχή. Φέτος με την ερμηνεία της σε πετυχημένη σειρά, με τις συνεντεύξεις της και τις εμφανίσεις της άνοιξε μια πόρτα για όλα τα διαφυλικά άτομα: Μια ιστορική στιγμή: Η Μίνα Ορφανού κερδίζει το Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου (2010) από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, για την ερμηνεία της στη Στρέλλα. Παράλληλα πρωταγωνίστησε σε γνωστή θεατρική παράσταση στο Από Μηχανής Θέατρο.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Άλλα Έργα Τέχνης από Μίνα Ορφανού

Έργα Τέχνης από άλλους καλλιτέχνες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αρχάγγελος Μιχαήλ Εμετός »